Skip to main content

Norges beste nabolag

HER Æ E, HER Æ BOR, HER Æ LEVE.


Vi er ikke helt på jordet når vi sier at ambisjonene våre er at Brøset skal bli Norges beste nabolag.

Brøset kommer til å få en sterk identitet som et eget lokalsamfunn. Her vil man ha muligheten til å dyrke både mat og fellesskap. Dette er tuftet på den gode tanken om en litt grønnere hverdag nå, og i fremtiden. I samspill med landskapet vil husene på Brøset stå godt plantet – blant et mangfold av gode møteplasser og grønne lunger mellom husene. Noe som gir rom for å bygge relasjoner.

Med umiddelbar nærhet til alt du trenger i hverdagen, vil du bo i et trygt og godt nabolag, som er mer enn bare bolig. Det kommer blant annet en egen barnehage, skole, butikk og flere fritidstilbud, alt i gangavstand og på samme område.

Målet vårt er å skape en klimanøytral miljøbydel, som ikke er som alle andre bydeler. Bokvaliteten og hverdagslivet på Brøset vil derfor bli fremtidsrettet med smarte løsninger. Disse løsningene vil gi lavere energiutgifter og levekostnader for deg og din familie.

Byen vår vokser i utstrekning, og det 340 mål store landområdet på Brøset har en attraktiv og sentral beliggenhet, kun 10 minutter unna sentrumskjernen. Med en forsiktig utbygging av den attraktive tomten vil vi i årene framover bygge nye hjem for mennesker i alle faser av livet. 

Brøset – for folk i alle livsfaser:

Unge i etableringsfasen
Et godt førstevalg for unge i starten av voksenlivet. Til de som søker forutsigbarhet når det kommer til kostnader og bolig, men som ikke vil gå på kompromiss når det kommer til de nærliggende tilbudene som sentral beliggenhet og tilgang til grønne områder og marka. Ved å bo på Brøset ligger alt til rette for en aktiv hverdag.

Barnefamilier
Ypperlig for barnefamilier som vil ha alt innen rekkevidde for å få dagene til å gå opp. Her får du gangavstand til barnehage, skole og gode fritidstilbud. Med et trygt og bilfritt nabolag kan du slippe ut ungene før eller etter middag for å leke med venner. Ved å bo på Brøset ligger alt til rette for en god oppvekst, med rom for å bygge relasjoner med naboene.

Godt voksne
Ettertraktet for godt voksne som har et ønske om et enklere liv og mer fritid. For deg som setter pris på kort vei til dagligvare, servicetilbud, familie og venner. I eget nabolag finner du et nettverk av stier som fører deg gjennom et unikt kulturlandskap med flott natur og ulike parkområder i tillegg til bær- og urtehager. Kanskje har du barn og barnebarn i nærheten også? Ved å bo på Brøset ligger alt til rette for å nyte hverdagen med både trim, rekreasjon og sosiale treffpunkt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om det som skjer på Brøset?
Legg igjen navn, telefonnummer og mailadresse så holder vi deg oppdatert

    Hvor mange bokstaver er det i ordet: